Wij zorgen dat uw boodschap over komt.

De visuele presentatie en vormgeving van uw bedrijf zijn belangrijker dan ooit. U heeft maar één kans om een eerste indruk te maken. Met oog voor detail, passie en aandacht voor mooie beelden zorgen wij dat al uw visuele uitingen spreken.

Wij leveren geen dertien in een dozijn ontwerpen maar dragen zorg voor een uniek en passend ontwerp. Want ieder bedrijf en iedere doelgroep zijn anders. Hier onder is een selectie te zien van de diensten die wij leveren. We denken graag met u mee om voor iedere vraag en budget een passende oplossing te vinden.

Morpic Digital is opgezet door kunstenaar en ontwerper Matthias Gigengack. Matthias is HBO opgeleid als ervaringsontwerper & filmmaker en studeerde cum-laude af aan de Academy of Art, Communication & Design.

Nadat hij vanuit Amsterdam voor diverse grote merken heeft gewerkt besloot hij om zijn eigen bedrijf te starten. Dit ontstond vanuit het verlangen de mogelijkheid te creëren op een persoonlijkere manier met bedrijven en mensen te werken. Korte lijntjes, persoonlijke aandacht en individuele ontwerpen vormen dan ook de kernwaarden van het bedrijf.

Onze Diensten

Met 8+ jaar ervaring in grafisch- en communicatie-ontwerp kunnen we uw bedrijf op vele manieren ondersteunen.

Grafisch Ontwerp

Logo ontwerp, huisstijl, branding, visuele identiteit.

Web Design

Interactieve websites en social media uitingen.

Animatie

Uitleg animaties, logo animatie en social media videos.

Illustratie

Digitale illustratie.

Concept & strategie

Uw missie en visie vertaald naar visueel experience design.

Video

Promotionele- en bedrijfsvideos.